Horsens Reklame Center

dekorative skilte

Vi fremstiller alt i komplette skilte, både håndværkerskilte, små og store byggepladsskilte, til-salg-skilte og facadeskilte såvel på pvc- og aluminiumsplader samt på stof, presenninger og papir m.m. Vi forhandler også , husskilte, pyloner, indendørs væg- og dørskilte med og uden tekst/logo.

beklædning med tryk

Vi er på markedet kendt for: Et stort og bredt program i profil- og erhvervsbeklædning, at vi bl.a. leverer t-shirts, polos, sweatshirts, caps, joggingtøj,shorts, fleece, , skjorter, jakker, kvalitetsprodukter med et flot design og lang holdbarhed, en stærk kombination af kvalitet og pris, at alle artikler er velegnede til broderi eller tryk, størrelser fra 2/3 år til XXXXL, mange nyheder hvert år - såvel klassiske som moderne, udvikling af specialprodukter i samarbejde med kunden .

kreativ auto-dekoration

Vi laver alt i bil- og lastbildekorationer, både udskåret tekst/logoer og fuldfarvebilleder samt reklamer på presenninger m.m..

unikt serigrafitryk

Plastisoltryk (Gummitryk) God holdbarhed. Afhængig af motivet kan det muligvis blive billigere, hvis der kan arbejdes med flere farver pr. ramme. Det kan vi se når vi har hele materialet fra dig. Send det til vores adr. el. e-maileadr. Se nederst på siden. Ring vedr. mængderabat Ring og hør pris, hvis vi skal scanne el. rentegne.


   

Horsens Reklame Center

Adresse:

Bjerrevej 184

Horsens

8700


Telefon:
75645148
Fax:
75645181

Her bor vi

Se kort